Vergroot kaart

Categorie Lifestyle Wijvenkraam

Wijvenkraam
Sinds afgelopen zomer is er iets nieuws in Arnhem, met name interessant voor ehhh... meiden. Maar stiekem ook voor mannen. Wijvenkraam is geen traditionele vlooienmarkt, maar een leuke mix van vintage, design, kleding, DJ's, eten en drinken naar de setting van de markt. En dat allemaal in de Eusebiuskerk!
Beste editie ooit
Na de kick-off afgelopen zomer, gaat Wijvenkraam op 2 november voor de tweede editie. Wie niets liever doet dan de hele dag shoppen of door oude spullen speuren is bij wijvenkraam op de juiste plaats. Je kan op zoek gaan naar zelfgemaakte en -ontworpen producten waar ook unieke stukken te koop zijn.

Bewezen concept
Het concept is overgewaaid uit Duitsland waar het evenement zich al ruimschoots bewezen heeft. De edities in Düsseldorf trekken met regemaat meer dan 10.000 bezoekers waarvan er velen al geruime tijd voor de opening in de rij staan om als eerste de pareltjes uit het aanbod te vissen.

Vintage & Design
Wijvenkraam biedt op een laagdrempelige manier een schat aan vintage en design kleding en accessoires. Daarnaast zorgen goede bekenden van TAPE en Sweet Sugar Hill dat de broodtrommel achterwege kan blijven. Gedurende de markt kan er ook flink gedaggert worden met DJ's Patski (8Bahn Dynasty) en Hence Dupree (Cravings/Broccoloci). Perfect tijdverdrijf voor op jouw zondagmiddag, Ook voor heren.
Wie: Oliver Theisen & Melanie Schmitz
Wat: Wijvenkraam, vlooienmarkt voor meiden (en mannen)
Waar: Eusebiuskerk, Kerkplein 1, Arnhem.
Wanneer: 2 november 2014 van 11:00 tot 17:00 uur
Quanta kosta? 2 euro, kinderen tot 12 jaar voor nop.

01 november 2014 door Willem Hofstede in "Lifestyle"
 

0 ReactiesVoeg reactie toe
check