Vergroot kaart

Categorie Lifestyle Tentstock: een band in je tent!

Tentstock: een band in je tent!
Arnhem krijgt een campingfestival! Voor het eerst komt er een meerdaags campingfestival aan de rand van de stad: TENTSTOCK. Een campingfestival? Dat is dus een festival waarbij kamperen de hoofdact is. Een camping waar altijd en overal muziek gespeeld wordt, misschien wel in je eigen tentje... 
Campingfestival
Drie dagen lang wordt de kampeerder verrast met muziek, kunst, literatuur en theater. Dit alles speelt zich niet alleen op een podia af, maar ook tussen de tentjes en in de natuur. Bovendien staat het de bezoekers vrij om zelf ook bij te dragen. Zo kan het zijn dat je geen idee hebt of die jongen met gitaar nou in het tentje naast je slaapt, of daadwerkelijk geprogrammeerd is.

Phebe Kloos, één van de initiatiefneemsters: "Op de camping heb je geen stress om timetables, mis je niks, ben je niet al je vrienden kwijt en deelt je aardige buurman knakworsten uit. Oja, en er is wel wc-papier!" Genoeg redenen om het hele kamperen rondom een festival eens om te draaien!
Tentstock: een band in je tent!
Programmering
De multidisciplinaire programmering van TENTSTOCK bestaat uit singer-songwritermuziek (band of solo muziekkant), theater, kunstroutes, rondleidingen en lezingen/ literatuurvoordrachten. Het is een springplank voor lokaal talent maar ook een experimenteel podium voor de gevestigde orde. De inhoud van het festivalprogramma houden ze nog even geheim... Houd daarom de website en de Facebook in de gaten. Maar let op: muziek kan altijd en overal ontstaan en het aanbod zal zeker groter zijn dan dat de programmering zal prijsgeven!

Locatie
Buitenplaats Koningsweg is een culturele enclave op de Veluwe. Het voormalig militaire terrein ligt op 20 minuten fietsen vanaf de binnenstad. Het terrein - normaal afgesloten voor bezoekers - leent zich perfect voor de camping. Een bijzondere plek met veel oude elementen: loopgraven, kazernes, bunkers en zelfs vliegtuighangars vermomd als boerderijen...
Tentstock: een band in je tent!
Wie? Phebe Kloos en Tess Wiggers
Wat? Campingfestival
Waar? Buitenplaats Koningsweg, Arnhem
Wanneer? 4-6 juli 2014

Wat kost da? Vanaf 20 euro ben je erbij
Hoe kom ik aan kaarten? Vanaf 1 mei te krijgen op tentstock.nl (500 plaatsen beschikbaar)
Tentstock: een band in je tent!

15 april 2014 door Maarten van der Wolf foto's Jan Swienink/ Jeroen Schoonderbeek in "Lifestyle"
 

0 ReactiesVoeg reactie toe
check