Vergroot kaart

Categorie Lifestyle Nieuwe Arnhemse Krant

Nieuwe Arnhemse Krant
Je moet toch een beetje gestoord zijn om anno 2012 nog een krant te beginnen. Gelukkig zijn de heren van de Nieuwe Arnhemse Krant dat dan ook. Vandaag komt hun eerste nummer uit met daarin de beste bottom-up initiatieven uit de stad. Dus eigenlijk zoiets als As We Speak maar dan zoals in 1618.

Collectors item
"Leuk hoor, dat internet. Maar papier is leuker",  aldus de redactie. Met de NAK willen de redacteuren een tijdsbeeld vastleggen en bewaren. De NAK gaat over creatief en ondernemend Arnhem en zoomt in op de initiatieven buiten het gezichtsveld van de gevestigde culturele instellingen. Juist die initiatieven verdienen naast online aandacht ook een plaatsje in de gedrukte media en ook wij vinden dat natuurlijk prachtig!

Gratis, maar niet goedkoop
Je vindt de NAK vanaf vandaag overal door Arnhem verspreid. Pak er eentje mee, hij is tenslotte gratis. Maar voor niets gaat de zon op en daarom gaat de achterkant in de verhoering. Voor €50,- mag je in een blok van 4 bij 4 centimeter alles laten drukken: een logo, liefdesaanzoek, waardebon, tekening of politiek incorrect statement. Bij de NAK is vrijheid van meningsuiting gewoon te koop.

Meewerken?
De redactie wil niet alleen zenden maar ook ontvangen. De knop 'add comment' zit helaas niet aan een krant dus speciaal hiervoor organiseren ze 7 januari hun eerste bijeenkomst. Voor de volgende edities is NAK op zoek naar nieuw schrijf-, foto-, en illustratietalent. Lijkt het je leuk om mee te werken? Stuur dan een ouderwetse brief met envelop en postzegel naar O.K. Parking, Roermondsplein 33 in Arnhem of meld je aan via de volgende link.

Nieuwe Arnhemse Krant
Wie: O.K. ParkingRichard Derks en Martijn Brugman
Wat: Nieuwe Arnhemse Krant
Waar: Openbare gelegenheden, cafés, restaurants enz. 
Prijs: Gratis!

Leuk hoor, dode-bomen-media, maar mocht je toch stiekem een digitale reactie willen achterlaten dan kan dat natuurlijk altijd hieronder :)


11 december 2012 door Maarten van der Wolf in "Lifestyle"
 

3 ReactiesVoeg reactie toe
checkcheck

dressmedutch en Danielle
13 December 2012 - 21:31
Gefeliciteerd met jullie Arnhemse krant en ik feliciteer mijzelf ook als inwoner. Ik ben blij dat er meer gestoorde creatievelingen zijn die starten in 2012!
Olga Lozeman
18-12-2012 19:10
Goede initiatieven houden nooit op, niet vanzelf! Gelukkig :)
cindy vermeulen
12 December 2012 - 13:35
Ik verheug me, een extra dik zomernummer met buiten een winters pak; ik vermaak me nu al.